2010 m. sausio 2 d., šeštadienis

Dar kartą Bankoke, Tailandas

2010.01.02. 141-oji kelionės diena.
Pramiegam. Didysis turgus. Vargšai gyvūnai. Apsipirkinėjam. Perkam fotoaparatus.
Kita diena buvo skirta pinigų išleidimui. Tam reikalui tinkamiausias Bankoko Chatuchak savaitgalio turgus. Čia galim pamatyti ir nusipirkti visko: nuo krokodilų iki sauskelnių, nuo baldų iki skarelių.
Atvažiavom į turgų kiek vėliau nei planavome, nes visi nepajutome, kaip išmiegojome iki 11h. nors galvojome keltis apie 9h... Mums, didiesiems miegaliams, tai labai patiko.
Turguje nerūkoma, bauda 150 lt! Tikriausiai prisibaiminama gaisro… Saugoti yra ką. Gaila, kad beveik niekur neleidžia fotografuoti.

Keletą fotografijų pavyko padaryti. O kiek dar slepiama nuo aplinkinių akių... Girdėjome, kad čia galima nusipirkti ir tigriukų, ir orangutangiukų. Tikriausiai žmogaus tokia prigimtis, kad nori pamatyti tai kas uždrausta, įsigyti tai, kas saugoma... Čia sukasi dideli pinigai ir net neabejojame, kad valdžia taip pat susitepusi šiuo verslu.
Kita turgaus pusė mūsų mamyčių rojus. Vidutė irgi nesiskundė :). Tik Gintas vaikščiojo iš paskos kaip asmens sargybinis ir vargu ar buvo itin pamalonintas šiuo prekinimusi :). Ganė akis :).


Turgus turi netgi žemėlapį su sužymėtomis gatvelėmis. Tai Gintas ir vedžiojo po tas gatveles.. O moterys pirko pirko... Gal ne tiek daug kiek tikėjosi (juk tam ribų nėra), bet pavyko nusipirkti tikrai gražių drabužėlių.
Kadangi dar neturėjome nupirkę mamytėms fotoaparatų tai grįžome į tą patį elektronikos prekybos centrą. Šįkart jau buvome pasirinkę kitus modelius. Žvilgsnius nusukome nuo pasaulio populiariausio brand‘o ir nusipirkome Lumix ZS3. Tikimės, jog fotografijos profesionalai neišpeiksite šio pasirinkimo :).
Užskaitėme šią prekybos dieną ir su palengvėjimu nuėjome miegoti po pasibuvimo prie gražaus šeimyninio staliuko :). Juk šiandien abiejų Vidučių vardadieniai! O vardadienius reikia švęsti iš vakaro :).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą