2010 m. sausio 15 d., penktadienis

Sveiki Visi!

Jau praėjo geras gabalas laiko nuo mūsų paskutinio rašymo. Atsiprašome tų, kurie mūsų taip ilgai laukė. Taip taip, žinome, kad esame tinginiai :) Nereikia mums to priminti :)
Pastarąsias dvi savaites praleidome su savo mamytėmis, kurios atvyko pas mus prieš pat Naujus metus. Esame nerealiai laimingi. Pasikrovėme dvigubos energijos tolesnėms kelionėms. Ačiū Jums mamytės!

Per šį tylos mėnesį tęsėme savo kelionę Laose, kuris musų širdyse liks ilgai ilgai. Tailande prieš mamytėms atvažiuojant spėjome išsilaikyti nardymo sertifikatus. Na, o su mamytėmis aplankyti spėjome net tris šalis - Tailandą, Malaiziją ir Singapūrą. Būtent čia šiuo metu ir esame. Visus kviečiame apie tai paskaityti mūsų puslapiuke. Rytoj ruošiamės isvykti į Indoneziją. Laukite mūsų tolesnių nuotykių. Drausmingo rašymo nepažadame :).

Vida ir Gintas

7 komentarai:

  1. Yes!!! pagaliau :) uz kantrybe esame apdovanoti nauju pasakojimu rinkiniu :) dziaugiames be galo ir siunciame jums salto oro gusi is apsnigto Vilniaus!

    AtsakytiPanaikinti
  2. saltasis Vilnius dziaugiasi ir pavydi Jums siltuuu krastuuu !!! Labai grazios nuotraukos ir JUsu pasakojimai!!! Gintuli ir Vidule , esat ryskiai pakude :) matyt nera aplink tokiu mociuciu kaip mano :))))
    MYliu ir buciuoju :*

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki, keliauninkai,
    aciu uz saunius aprasymus!

    Pas mus cia truputi atsalo, brrrrr, bet viskas isties puikiai: sviecia saulute, nuotaikos geros, visur balta:)

    Ar uzsuksite i Gili salas? Mums patiko:)

    Linkejimai,
    Rytis

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aciu visiems uz palaikyma ! Nerealiai Jusu pasiilgom :)

    Ilja,

    Pakudom tik truputuka :)

    Ryti,

    Kaip tik dabar esam Gili Traliaia saloje. Buvom tarp pasirinkimu vykti i Kuta beach (Lombok) ir Giliuku (jose esam buve praejusioje kelioneje). Nugalejo praminti keliai ir tavo rekomendacijos :) Nerealu. Net nezinom kaip pasirysim isvykti is cia :)

    Buckiai

    Vida&Gintas

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sveiki,

    Niekaip is Pietryciu Azijos neisvaziuojat :) bet paziurejus nuotraukas nesunku suprasti kodel... ir as ten pusmeciui mielai pasilikciau kariais pasimegauti :)) postinkit, postinkit. idomu, kur toliau pasuksit. Labiausiai lauksiu nuotrauku ir istoriju is Patagonijos : )))))

    Linkejimai nuo Myndes ir Indres

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveikas Mindaugai ir Indre!

    Pirmiausia sveikiname jus abu su tobulu zingsniu :) Tai daugiau nei Patagonijos zeme :)
    O Patagonija pamilot is paskutinio lietuvisko National Geographic numerio ? :) Ten tikrai nuostabu :) Tikimes, kad ir mums ten pavyks nuvykti, nors kuo toliau keliaujame ir kuo daugiau pamatome, suprantame kiek uz nugaros paliekame daug nepamatyto nepalyteto... Pasaulis nerealiai grazus :)

    Linkejimai visiems! Po keturiu dienu turetume pasiekti Australija. Pasisakysime kaip sekesi Indonezijoje - nusvylimu ir atradimu salyje :)

    Vida&Gintas

    AtsakytiPanaikinti
  7. mielieji, jau menuo praejo nuo paskutinio jusu straipsniuku "bloko"... labai laukiam jusu ispudziu! juk galit ir dazniau mazesniais blokais idet ;) pasiilgom labai labai! su sventem :)

    AtsakytiPanaikinti