2010 m. gegužės 8 d., šeštadienis

Aucklandas

2010.05.06. 265-oji kelionės diena.
Paskutinis rytas su Jucy. Mairangi bay. Vitalio klinika. Priduodam Jucy. Į miestą. McDonaldas. Atgal į kliniką. Blogas.
Miegojome kiek galėjome. Išaušus dienai pamatėme, kad tikrai neblogoje vietoje apsinakvojome.
Niekur neskubėjome tad pusryčiavome kokias porą valandų :). Buvome sutarę susitikti su Vitaliu po pietų tad turėjome sočiai laiko. Programos neturėjome, buvome laisvi kaip paukščiai.
Prieš pietus vistik nuvažiavome į Aucklandą ir belaukiant susitikimo su Vitaliu nuvažiavome į Mairangi paplūdimį. Pasivaikščiojome, prapūtėme galvas. Tikriausiai greitai jau nebeprapūsime – ateinančiomis dienomis reiks kibti į blogą. Reikės dar kartelį viską atsiminti ką patyrėme N. Zelandijoje, atrinkti nuotraukas.
Sutartu laiku buvome prie Vitalio akupunktūros klinikos. Įdomus jo užsiėmimas ane? Iš daugybės diplomų ant klinikos sienų supratome, kad jis šioje srityje neprastas :).
Klinikoje ir apsinakvojome. Vitalis turėjo įsiruošęs mažą kambariuką tinkamą pagyventi tad mes jame ir įsikūrėme.
Kol Vitalis priiminėjo klientus mes išlėkėme į miestą. Aucklandas nemažas, bet transportas gerai išvystytas tad per keletą minučių galima būti bet kuriame miesto gale.


Nuvežėme priduoti Jucy. Gražinome ją be įbrėžimo. Lengviau atsikvėpėme, nes visos kelionės metu neturėjome draudimo ir bet koks incidentas galėjo reikšti mūsų kelionės pabaigą ir grįžimą namo :).
Turėdami laiko nuėjome į skrydžių centrą pasiklausti dėl galimų skrydžių iš JAV. Pirkti „refundable“ bilieto jie nepataria, nes gražinantis pinigus prarasime nemažą sumą. Ką daryti? Reiks pasitarti su mūsų draugu Arūnu. Juk jis geriausias šioje srityje.
Nesame dideli fanai didelių meistų tad daug laiko mieste ir nepraleidome. Nors miesto dangoraižiai tikrai įspūdingi. Ir apskritai miestas labai primena Sidnėjų.


Likusį laiką praleidome McDonalde :). Ne tik pavalgėme, bet ir turėdami sočiai laiko susivedėme kelionės N. Zelandijoje išlaidas. Gavosi ne pigiai. Ir dėl to, kad transortą nuomavome ir dėl daugiau nei planuota nuovažiuotų kilometrų – 4900 km. Planavome nuvažiuoti apie 3700. Keltas taip pat nepigus. Visa kita OK.
Vakare patraukėme atgal pas Vitalį. Jis jau buvo apsidirbęs tad galėjome pakalbėti. Ir be abejo kibti į blogo rašybas... :).

2010.05.07. 266-oji kelionės diena.
Blogas blogas blogas.
Blogo diena. Nuo pat ryto kibome į darbus. Žinojome, kad laiko visad prireikia šiek tiek daugiau nei planuojame. Bandysime paneigti tą taisyklę ir viską baigti prieš išskrendant.
Vienintelis prasiblaškymas – su Vitaliu nuvažiavome apsiprekinti :).
Nuotraukų daugybė, rašymo taip pat nemažai. Diena prabėgo kaip akimirka, o dar pabaiga toli :).
Kad būtų linksmiau fone pasileisdavome kokį filmą ar savo serialą.

2010.05.08. 267-oji kelionės diena.
Atspėjote – dar rašome blogą :) Bet jau pabaiginėjame. Negi šįkart tikrai viską spėsime laiku?
Šiandien laukiame atskrendant iš Wellingtono Robertos. Jai atskridus eisime visi daryti barbekiu su Vitalio ir Robertos draugais. Iki tada pabaigiame rašyti blogą, atrinkti nuotraukas. Grįžus po barbekiu beliks tik viską sukelti :).
Draugai jų tikrai labai faini. Argentinietis mums iškepė šonkauliukų, o mes jiems iškepėme bulvinių blynų :). Prisikirtome iki soties.
Prieš vidurnaktį buvome savo kambariuke, kur pradėjome kelti savo blogiuko rašliavas. Jeigu tai skaitote tai reiškiasi spėjome viską įkelti.
Reikia dar susikrauti daiktus rytojaus skrydžiui. Vėl grįžtame prie keliavimo su kuprine ant pečių...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą