2010 m. vasario 22 d., pirmadienis

Sveiki ir vėl VISI !

Štai ir vėl mes. Kaip kai kurie jau pastebėjo atnaujinome savo pasakojimus. Aprašėme savo gan ilgą kelią per Indoneziją, malonius įspūdžius Rytų Timore. Ir štai jau esame Australijoje. Su atvykimu į Australiją baigėme savo vieną kelionės etapą. Persikėlėme į kitą žemyną ir tai lygiai pusmetis nuo mūsų kelionės pradžios. Daug vandens per tą laiką Nemunu nutekėjo :). Daug pamatėme ir daug girdėjome. Nukeliautas kelias pats už save prašė apibendrinimo. Nelabai žinojome kaip tai daryti, bet pabandėme. Kiekvienas atskirai parašėme keletą savo minčių apie pastarąjį pusmetį ir labiausiai patikusius kelionės momentus. Mielai siūlome paskaityti ir tai. Ir kaip gi nepaskaičius apie mūsų naująją draugę Siuzę, kurią sutikome Darwine. Pirmieji Australijos įspūdžiai taip pat jau laukia Jūsų. Rytoj išvykstam į savo kelionę su Siuze per Australiją – nuo šiaurėje esančio Darwino iki Sidnėjaus. Laukite, nuotykiai ir nuotraukos turėtų būti nepakartojami.

Bučiuojame visus!


Vida ir Gintas

3 komentarai:

  1. Gal bandėt skaičiuot dienos išlaidų vidurkį kelionėje bendrai, pagal šalis? Būtų įdomu sužinot

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labas Herbai!

    Nuolat skaiciuojam islaidas :). Kitaip labai greitai nukryptume nuo plano... Ne paslaptis kiek isleidziame. iki sios dienos esame isleide 168 lt vidutiniskai vienai dienai dviems zmonems. pagal atskiras salis statistika taip pat turime bet ja pateikti butu neobjektyvu. Sakykime jeigu pakankamai gerai parduosime savo australiska masiniuka tai Australija galipatapti pigiausia musu keliauta salimi, bet ji tiketina nera pati pigiausia ar ne? Viskas priklauso ka toje salyje uzsibrezi padaryti, kiek laiko busi, kaip keliausi, ka aplankysi, kur apsistosi... Simple :)

    Vida&Gintas

    AtsakytiPanaikinti
  3. vau! negaliu patiketi, kad jau prabego puse metu kaip judu seku per si puslapi... :)

    siaip labai dziaugiuosi, kad TIEK pamatote ir kad puikiai leidziate laika visur kur tik bunate. labai pasiilgau ir jau nesulaukiu kada pasimatysim. keliaukite, matykite, pazinkite, domekites, dziaukites- jusu kelione NEREALI!!

    AtsakytiPanaikinti