2009 m. gruodžio 24 d., ketvirtadienis

Su šv. Kalėdomis Tave!

Su pačiomis gražiausiomis šventėmis TAVE! Pirmą kartą Kalėdas sutinkame kaitinant saulei ir šalia šniokščiant Indijos vandenyno bangoms. Nors ir esame be sniego ir nesame šalia mišrainių ir silkučių pilno stalo, bet širdyje esame su TAVIMI. Įrašėme trumpą sveikinimuką TAU ta proga :)



Dar kartą linkime TAU šilumos širdyje, šviesos mintyse. Kantrybės ir stiprybės pasitinkant negandas ir jas įveikti su pačiu galingiausiu ginklu - šypsena. Šypsokis šypsokis ir dar kartą šypsokis ir viskas aplinkui nušvis nuostabiomis spalvomis! :)

Vida ir Gintas

7 komentarai:

  1. mazuliai,Keliam vyno taures uz JUS !!! lai Tailando smelis Jums primena Musu lietuviskaji sniega :) Su Kuciomis ir su Sv.Kaledomis:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. su praejusiomis ir ateinanciais Jus, mazuliai musu! ate, buckiai :)

    R&K

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jus nerealus saunuoliai!
    Sekmingos Jums keliones ir telydi Jus kelioneje ne tik saules, bet ir zmoniu siluma ir geranoriskumas. Taure uz jus jau pakeliau :-))

    AtsakytiPanaikinti
  4. pats geriausias sveikinimas :) labai smagu girdeti/matyti gyvus balsus, šypsenas ir palinkėjimus :)
    Su Kalėdom pasveikinti jau pavėlavau, tad sveikinu su artėjančiais Naujaisiais metais, linkiu naujų įspūdžių, seno ilgesio (tik sveiko!), šiltų veidų aplink, laimės, džiaugsmo, meilės, svajonių.... etc etc etc
    Iki :) :)
    Daiva

    AtsakytiPanaikinti
  5. Dėkui už sveikinimus. Sveikiname ir tave Vida, ir tave Gintai! Bučkiai. Gero vėjo jūsų kelionėj ir dar ispūdingesnių metų nei šie ;)

    Agnė ir Marius

    AtsakytiPanaikinti
  6. Mieli draugai ir artimieji!

    Visus sveikiname sėkmingai įveikus 2009 uosius ir linkime su šypsenomis įžengti į Naujuosius. Be jokios abejonės jie bus pilni naujų išbandymų, daugybės šypsenų ir netgi keletos ašarų. Tegul jos būna vien džiaugsmo ašaros!
    Džiaugiamės kartu su visais!

    Vida&Gintas

    AtsakytiPanaikinti
  7. sveiki, Kolumbai-Magelanai,

    labai Jusu pasiilgau. skaitydamas ir ziuredamas nuotraukas isivaizduoju, kad ir pats jau esu pabuvojes ir Kinijoje, ir Vietname, ir Rusijoje:)

    labai fainas jusu sveikinimas ir siltos besnieges salies. tik eglutes truksta.. reikejo jums kokia palme pasipuosti;)

    linkiu judviems sveikatos, toliau nepaliauti sypsotis ir neleisti akims ir sieloms atbukti nuo visko aplinkui. vertinkite vienas kitas ir dziaukites ne praeitimi ar ateitimi, o dabartimi!!

    -Tadulis

    AtsakytiPanaikinti