2010 m. liepos 23 d., penktadienis

Charlestown. Myrtle beach.

2010.07.23. 343-oji kelionės diena.
Charleston. Myrtle Beach. Tolyn iki Morehead city.
Charleston miestas kažkada buvęs vienu didžiausių miestų JAV dabar pritraukia lankytojus savo istorija, senamiesčiu. Norime ir mes pažiūrėti, kas ten gero.
Palikome mašiniuką prie lankytojų centro ir gavę mažą žemėlapuką nuėjome gatvelėmis.
Pripratusius prie Europos istorinio paveldo toks senamiestis itin nesužavėtų, bet mes jau buvome pasiilgę kažko istorinio tad mums visai patiko.

Apibėgome viską per pora valandų, nes buvo beprotiškai karšta ir tokiu laiku geriau važiuoti, kad bent jau vėjas trauktų per visus galus.
Visą dieną važiavome toliau rytine pakrante. Norėjome pasiekti paskutinį Walmartą, esantį prieš Outer Banks Šiaurės Karolinoje. Ten važiuosime rytoj.
Pusiaukelėje sustojome Myrtle Beach. Tai viena populiariausių vietų pasilinksminti amerikos jaunimui. Pilna atrakcionų parkų, šiltas vanduo. Čia viena paskutinių vietų, kur galima išsimaudyti šiltoje Golfo srovėje. Pasinaudojome ir mes ta šilta proga išsimaudyti. Juolab, kad ir dušai geri buvo, kur galėjome apsiprausti dienos prakaitus...

Marios žmonių, kamščiai net greitkeliuose. Kol po paplūdimio prasiskynėme kelią iš miesto praėjo nemažai laiko.
Už miesto sustojome dar kartą - Vidutė dar kartą nuėjo apsiprekinti, o Gintas laukė automobilyje. Ir vėl yra pirkinių! Šaunuolė Vidutė!
Važiuojant toliau pastebimai pradėjo keisti oras. Buvo karšta, bet nebe tvanku. Jau galima gyventi.
Savo nužiūrėtą Walmartą pasiekėme jau visai naktį. Lauke buvo nebe karšta ir mes vėl sumigome kaip kūdikiai... Ir jokio prakaito. Valio!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą