2010 m. rugpjūčio 25 d., trečiadienis

Mes jau namuose!

Jeigu skaitai šį laišką vadinasi jau gali mums paskambinti į lietuvišką telefoną. Jeigu neskaitai šio laiško tai žiūri kažkur pro šoną arba šiaip žvairuoji. Vienu žodžiu norime pasakyti, kad nuo šiandien esame Lietuvoje ir vėl galime būti drauge.
Tiek tų žinių. Kelionė baigėsi, gyvenimas tęsiasi. Seni nauji namai. Pasiilgome Jūsų visų. Susitikime. Susitikę ir vėl susitikime. Juk tai daryti dabar šitaip lengva...


4 komentarai:

  1. Sveiki, keliautojai. Gal galit pasidalinti, kaip draudėtės sveikatą?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki,

    Atsiprasom, kad tiek ilgai Indre neatrasem i Jusu klausima.
    Mes draudemes per kompanija World Nomads. Is tikruju ieskojom ilgai kur geriausia apsidraust, bet jie pasiule geriausias salygas uz palyginti nedidele kaina. Tad siulom ir Jums pabandyti jiems parasyti!!! ;)

    Graziu ateinanciu svenciu!

    vidagintas

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki,

    truputuka patiksliname savo paciu atsakyma. World nomads draudemes tik Mongolijoje. Jie geri ir daug kas juos rekomenduoja, bet kiek brangoki. Tada pavyko rasti kitus draudejus www.worldwideinsure.com . Ju kaina mums buvo gerokai priimtinesne ir atsiliepimai apie juos gan neblogi. Patiems tuo isitikinti neteko, nes nieko blogo nenutiko (tfu tfu tfu :).
    Plius, kad ne visi draudejai leidzia draustis, kai jau esi kelyje. Sie leido. Svarbu ir tai, ar numatote savo kelioneje uzsukti i JAV - draudimo kaina gerokai isauga.

    Sekmes draudziantis ir isvengiant draudiminiu ivykiu !

    vidagintsa

    AtsakytiPanaikinti
  4. sveiki, VidaGintas, kaip būtų galima su jumis susisiekti?

    AtsakytiPanaikinti