2010 m. rugpjūčio 23 d., pirmadienis

Trumpam atgal į Peterborough...

2010.08.23. 374-oji kelionės diena.
Rašom. Iljos gimtadienis. Į parką. Su tėveliu pasivažinėti.
Diena prie mūsų tinklapio. Kibome į darbus iš peties. Dar daugokai liko, o jau beveik namo reikia važiuoti. Bet pagal grafiką turėtume spėti kaip tik kaip tik :).
Kaip gi galime nepaminėti mūsų mielojo Iljos. Juk jam šiandien sukanka trisdešimt! Dar kartą iš visos širdies sveikiname tave su didingu ir garbingu jubiliejumi!
Berašant visą dieną norisi ir pailsėti. Geriausia tam vieta - parkas. O dvigubai smagiau ten eiti su Šeila. Nežinia, ar mes ją vedėmės, ar ji mus :). Varė iš visų jėgų :)

Akys atsigauna. Ir kvėpuoti pradedame kitaip. Siela nurimsta. O dar palakstėme su šuniuku. Liuksas. Abu jaučiame, kad trūksta to aktyvumo, prie kurio esame pripratę per pastaruosius metus. Grįžus reiks ko nors imtis :)
Jau vėlai naktį, mums dar berašant blogą grįžo Vytas ir pakvietė su juo prasivažinėti. Jis dirba vairuotoju ir nuo fabrikų parveža darbuotojus namo. Šįkart važiuoja parvešti nuo Amazon skirstymo centro. Mes noriai sutikome. Pasiėmėme Šeilutę, kuri buvo laimingiausia iš visų galėdama važiuoti, ir išvažiavome.
Amazon visai netoli, susirinkome darbuotojus, kuriuos Šeila aršiai aplojo, ir pajudėjome atgal į Peterborough. Darbininkai laimingi turėdami tokį vairuotoją kaip Vytas. Jam priklauso juos parvešti tik iki pagrindinės gatvės, bet jis pasiklausęs kiekvieno, kur jam reikia, juos pristatydavo iki pat jų gatvės. Geras žmogus tas mūsų tėvelis :).

2010.08.24. 375-oji kelionės diena.
Baigiam blogą. Parkas. Astsiveikinimo monopolis.
Mūsų paskutinė diena Peterborough ir paskutinė diena mūsų kelionėje. Rytoj jau būsime Lietuvoje. Negalime patikėti...
Tuo pačiu ir blogo pabaigtuvės. Aišku dar grįžę į Lietuvą norime padaryti apibendrinimą, bet kelionės nuotykiai nuo šiandienos jau bus visi patalpinti mūsų puslapiuke. Dar kartą viską išgyvenome nuotraukomis, tekstais. Džiaugiamės tuo ką patyrėme...
Paskutiniai patalpinimai mūsų puslapiuke, paskutiniai štrichai. Aišku nepamirštame ir savo šuniuko. Siuntame su ja sodelyje pirmai progai pasitaikius :).

Jau visai vakarop vėl nuėjome į parką. Aišku su Šeilute. Paskutinę kelionės dieną reikia išsaugoti skaidrias galvas. Pakvėpavome grynu oru ir patraukėme atgalios. Saulėlydis lyg ir tikrai sakė, kad tai kelionės pabaiga.

Šiandien norėjome atsisveikinti su namiškiais ir ta proga suruošėme paskutinį monopolio pažaidimą. Pripjaustėme lietuviškų užkandžių, kurių mums buvo pridėjusi Vidutės mamytė, nupirkome lituviško alaus, užsakėme didelę picą.
Visi susirinkę pasakėme palinkėjimus ir kibome į picą. Skani žaltys :).
Po picos kibome ir į žaidimą. Žaidėme, kad net dulkės rūko ir ne tiek svarbu, kas nugalėjo, svarbiausia kartu smagiai praleistas laikas. Esame labai dėkingi namiškiams už jų svetingumą, rūpestį. Ačiū Jums visiems!
Ir štai rašome paskutinius žodžius ir keliame tekstą į puslapiuką. Užkelių minučių grįžta tėvelis. Atsisveikiname ir Edvardas su savo mašiniuku mus pavežės iki oro uosto. Paskutinė mūsų kelionė. Iki gimtosios Lietuvos žemelės liko vos 7 valandos..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą