2010 m. balandžio 15 d., ketvirtadienis

Hello!

Mes gyvi ir sveiki :).
Daug saulių patekėjo po mūsų paskutinio parašymo. Ir dar daugiau visko mumi nutiko. Kaip ir minėjome išvažiavome su savo kemperiuke Siuze iš Darwino po Australiją pasivėžinti. Trumpai tik pasakysime, kad nuvažiavome 9000 km. Pamatėme tiek daug, kad vien aprašyti trukome tris dienas. Nuotraukų daugiau nei 12000... Štai tokia ta Australija. Norisi fiksuoti kiekvieną akimirką... Ir dabar bandome pasidalinti su Jumis.
Mielai kviečiame paskaityti kaip per potvynius, per mėnulio paviršių, per dykumas, per kalnus skynėmės sau kelią link Sidnėjaus. Ar matėme koalų? Ar matėme pingvinų? Ar matėme krokodilų? Ar pavyko mums parduoti Siuzę? Visa tai rasite mūsų trumpuose :) pasakojimuose.
Iš daugelio girdėjome, kad norisi daugiau filmuotos medžiagos. Šįkart tikrai nepagailėjome. Tikimės, kad tai padės mums dar labiau perteikti ką matome ir ką jaučiame keliaudami.

Sėkmingų ir jums kelionių, kad ir kur jos būtų – iš darbo, į sodą, į pajūrį ar į Jamaiką. Visi esame nenurimstantys keliautojai :).

Vida ir Gintas



7 komentarai:

  1. blyn shaika varote mane į neviltį.. visas mano svajones įgyvendinate - reikia pradėti skaityti protingas knygas apie tikslus, gyvenimą šia diena ir tt. :)
    Sidnėjaus vaizdai kerintys. Respects! Labiausiai laukiu NZ įspūdžių!

    AtsakytiPanaikinti
  2. oi jus pupuciai kuduciai! tikrai pastebejom, kad daugybe kartu saule patekejo ir nusileido nuo jusu paskutinio iraso! gerai tik, kad daug priraset, tai kol perskaitysiu, gal pyktis nuslugs :))

    buciuoju

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labas Mindaugai,

    Tu kaip visada pirmas :) Lauki konkurso? Beje, kaip marskineliai is Vietnamo? Ar tiko ir patiko? Ar zinai, kad kitas konkursas - is Naujosios Zelandijos? Suintrigavo? :)

    Is pirmuju dvieju dienu NZ - nuostabu!



    Kotryna,

    Nepyk :). Zinom, kad myli mus :)
    Tikriausiai isvis nebepyksi kai suzinosi, kad paskutini papildyma rasem tris paras :) su pora valndikiu miego :) Patys uzsidelseme tai ir kentejome :)
    Zinom, kad reikia stropiau rasyti, bet mes jau tokie.... tas pas mus nesikeicia :)

    Tavo

    Vida i Gints

    VG

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ne konkurso, o įspūdžių laukiau :P na bet ir konkursas gerai : )))
    Marškinėliai pats tas - toks jausmas, kad ta bobutė Saigono rūsyje kaip tik man siuvo : ))
    Dėl NZ tai net neabejoju... Tik jei vėl tris mėnesius be ryšio būsite - patraksiu :))

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pagaliau ismokau komentarus rasyti, nes man kazkai nepavykdavo... Bet nieko nuostabaus zinant mano "draugyste" su technika :)
    Ka tik mannutyso seile nuo jusu nerealiu ispudziu....SUPER!!!
    buckiai :*

    AtsakytiPanaikinti